Ο Spitogatos Κύπρου

Ο Spitogatos Κύπρου

Ο Spitogatos.com.cy ιδρύθηκε το 2017 και αποτελεί την εξειδικευμένη έκδοση του Spitogatos Network για την περιοχή της Κύπρου.

Για τον τελικό χρήστη, ο Spitogatos προσφέρει έναν εύχρηστο μηχανισμό αναζήτησης και χιλιάδες αναλυτικές ποιοτικές παρουσιάσεις ακινήτων με φωτογραφίες για να βρει αυτό που ψάχνει. Μπορεί να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό και να αποθηκεύει τις αγαπημένες του αγγελίες και αναζητήσεις, να λαμβάνει ενημερωτικά emails με τα νέα ακίνητα που ανταποκρίνονται στα κριτήρια αναζήτησής του και να έρθει εύκολα σε επαφή με επαγγελματίες μεσίτες είτε για ζήτηση είτε για ανάθεση ακινήτου.

Ο Spitogatos προσφέρει σε κάθε επαγγελματία τη δυνατότητα να διευρύνει το πελατολόγιο και το χαρτοφυλάκιό του, εύκολα και αποτελεσματικά, μέσω των αιτήσεων ανάθεσης, ζήτησης και επίσκεψης ακινήτου που λαμβάνει από τους χρήστες. Οι μεσίτες, μπορούν να προβάλλουν τα ακίνητά τους με αναλυτική παρουσίαση και να διαθέτουν ξεχωριστή σελίδα με το προφίλ της εταιρείας, εσωτερική αναζήτηση αποκλειστικά με τις αγγελίες τους και στοιχεία επικοινωνίας. Μέσα από το διαχειριστικό σύστημα μπορούν ακόμη να παρακολουθούν πλούσια στατιστικά στοιχεία για την κινητικότητα των αγγελιών τους.

Ο Spitogatos Κύπρου ανήκει στο Spitogatos Network και μαζί με το Spitogatos.gr, το Tospitimou.gr και το Spiti24.gr προσφέρουν την ιδανική λύση στο Real Estate Κύπρου & Ελλάδας.

Το Spitogatos Network

Το Spitogatos Network αποτελεί τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ακινήτων και επαγγελματιών του Real Estate στην Κύπρο και την Ελλάδα με πάνω από 40 εκατομμύρια επισκέψεις και 1 δισεκατομμύριο εμφανίσεις σελίδων το χρόνο.

Η δημιουργική και δυναμική ομάδα του Spitogatos Network με σκοπό να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς με διαφάνεια και αξιοπιστία, βοηθά στην αναβάθμιση και τη διευκόλυνση της διαδικασίας αναζήτησης ακινήτων, προσφέροντας το απόλυτο εργαλείο τόσο για τους χρήστες όσο και για τους επαγγελματίες.

Το Spitogatos Network προσφέρει δυναμικά προγράμματα προβολής και πρόσβαση σε ευρύ κοινό μέσα από ένα ισχυρό πολυκαναλικό δίκτυο επικοινωνίας, ώστε κάθε μεσιτικό γραφείο να μπορεί να προωθήσει τις υπηρεσίες του σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες.

Είσαι έτοιμος να σε βρουν;

Δες τις υπηρεσίες για επαγγελματίες ή συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής επαγγελματία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.