Ο Spitogatos Κύπρου

Ο Spitogatos.com.cy ιδρύθηκε το 2017 και αποτελεί την εξειδικευμένη έκδοση του Spitogatos Network για την περιοχή της Κύπρου.

Ο Spitogatos.com.cy προσφέρει στο χρήστη έναν έξυπνο και πρακτικό μηχανισμό αναζήτησης ακινήτων και παρουσίαση των αγγελιών πάνω σε πραγματικό χάρτη.

Χιλιάδες αναλυτικές αγγελίες ακινήτων με φωτογραφίες βοηθούν το χρήστη να βρει αυτό που ψάχνει. Χάρη στις ποικίλες επιλογές φίλτρων και τρόπων ταξινόμησης, ο χρήστης εμφανίζει τα αποτελέσματα στα μέτρα του, ενώ μπορεί να περιηγηθεί στις αγγελίες που διαθέτουν τοποθεσία μέσω του χάρτη.

Μπορεί να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό για να αποθηκεύει τις αγαπημένες του αγγελίες και αναζητήσεις, αλλά και να λαμβάνει ενημερωτικά emails με τα νέα ακίνητα που ανταποκρίνονται στα κριτήρια αναζήτησής του. Ακόμη, μπορεί να ενημερώσει τους συνεργαζόμενους μεσίτες την περιοχής για να τον βοηθήσουν στην αναζήτησή του, συμπληρώνοντας μία αίτηση ζήτησης.

Αν ο χρήστης διαθέτει ακίνητο προς πώληση ή ενοικίαση, μπορεί να δημοσιεύσει την αγγελία του και να έρθει εύκολα σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους μεσίτες στέλνοντας μία αίτηση ανάθεσης στο δίκτυο του Spitogatos. Επίσης, μπορεί να περιηγηθεί στον κατάλογο μεσιτικών γραφείων που συνεργάζονται με το Spitogatos.com.cy και να βρει τα στοιχεία κάθε επαγγελματία ανά περιοχή.

Είμαστε δίπλα στο χρήστη σε όλο το ταξίδι αναζήτησης ή διαφήμισης του ακινήτου του, και του δίνουμε τη δυνατότητα, μέσα από τη συμπλήρωση μιας φόρμας, να ζητήσει προσφορές για εργασίες όπως μετακομίσεις ή ανακαινίσεις. Το δίκτυο συνεργατών ενημερώνεται για το αίτημά του και οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς ή τεχνικές εταιρείες επικοινωνούν μαζί του με προτάσεις συνεργασίας.

Το Spitogatos Network

Ο Spitogatos Κύπρου ανήκει στο Spitogatos Network και μαζί με το Spitogatos.gr , το Tospitimou.gr και το Spiti24.gr αποτελούν τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ακινήτων και επαγγελματιών του Real Estate στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Το Spitogatos Network έχει διεθνή παρουσία με εξειδικευμένες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, με την επωνυμία Indomio. Μέχρι στιγμής, έχει παρουσία σε Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μάλτα και Βουλγαρία. Επίσης, το δίκτυο ανήκει στον όμιλο της Real Web, που διαχειρίζεται την Νο.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ιταλία (Immobiliare.it) και πολλές ακόμη στην Ελβετία, το Μονακό και την Ισπανία μεταξύ άλλων.

Θέλεις να προωθήσεις τις υπηρεσίες σου; Κάνε εγγραφή ως επαγγελματίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε σχετικά με τις επιλογές προβολής!