Πώς ψάχνω ακίνητα στο Spitogatos.com.cy;

Στο Spitogatos.com.cy μπορείς να βρεις αγγελίες ακινήτων στην Κύπρο που διατίθενται προς πώληση και ενοικίαση. Η αναζήτηση πραγματοποιείται ανά κατηγορία ακινήτων, δηλαδή ανάμεσα σε κατοικίες, επαγγελματικά, γη και διάφορα ακίνητα. Επιλέγεις την/τις περιοχή/-ές που σε ενδιαφέρουν, εμβαδόν και τιμή και εμφανίζονται τα αντίστοιχα αποτελέσματα.
Στη σελίδα των αποτελεσμάτων μπορείς να προσθέσεις περισσότερα κριτήρια στο πάνω μέρος και να περιηγηθείς στις αγγελίες με ακριβή τοποθεσία, μέσω του χάρτη.
Χρησιμοποίησε τις επιλογές ταξινόμησης ή τα ειδικά φίλτρα για να δεις τις αγγελίες για νεόδμητα, φοιτητικά, από ιδιώτη, όπως και τις δημοσιευμένες πρόσφατα.

Αν δε βρίσκω το ακίνητο που θέλω, τι άλλο μπορώ να κάνω;

Σε περίπτωση που δε βρίσκεις ακίνητο που να σε ενδιαφέρει, μπορείς να αποθηκεύσεις την αναζήτησή σου κάνοντας εγγραφή ως χρήστης, ώστε να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις μέσω email. Έτσι, θα λαμβάνεις στο email σου νέες αγγελίες που ανταποκρίνονται στα κριτήριά σου.
Επίσης, μπορείς να συνεργαστείς με κάποιο μεσίτη για να αναλάβει την έρευνα ακινήτου και να σε ενημερώνει για τυχόν ευκαιρίες που γνωρίζει.
Ο Spitogatos Κύπρου σού δίνει τη δυνατότητα να βρεις τα μεσιτικά γραφεία ανά περιοχή στην Κύπρο, από τη λίστα μεσιτών. Αν θέλεις να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι μεσίτες μαζί σου, συμπλήρωσε μια αίτηση ζήτησης που θα σταλεί αυτόματα σε όλους.

Με ενδιαφέρει ένα ακίνητο. Πώς έρχομαι σε επαφή με τον υπεύθυνο;

Κάθε αγγελία περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας του αγγελιοδότη, όνομα, τηλέφωνο και ιστοσελίδα αν είναι επαγγελματίας. Επίσης, υπάρχει φόρμα για αποστολή μηνύματος μέσω email.

Αν η αγγελία είναι λανθασμένη, πού απευθύνομαι;

Κάθε αγγελιοδότης είναι υπεύθυνος για το ακίνητο που δημοσιεύει. Αν εντοπίσεις κάποιο λάθος στο περιεχόμενο της αγγελίας, μπορείς να πραγματοποιήσεις Αναφορά από τον αντίστοιχο σύνδεσμο που θα βρεις στην ίδια σελίδα για να επικοινωνήσουμε με τον υπεύθυνο του ακινήτου.

Ψάχνουμε ένα ακίνητο δύο άτομα. Πώς θα μοιραστώ αυτά που έχω βρει;

Η αναζήτηση γίνεται πιο προσωποποιημένη και αποκτάς περισσότερες δυνατότητες χάρη στις λειτουργίες του λογαριασμού χρήστη. Δημιουργώντας το δικό σου προφίλ, μπορείς να αποθηκεύσεις τις αγαπημένες σου αγγελίες ή να αποκρύψεις αυτές που δε σε ενδιαφέρουν, να κρατήσεις σημειώσεις και να δεις το ιστορικό των αιτήσεών σου. Έτσι, μπορεί να συνδεθεί οποιοσδήποτε με το λογαριασμό σου και να δει τις προτιμήσεις σου. Επίσης, μπορείς να μοιραστείς τις αγγελίες που θέλεις με τους φίλους σου μέσα από κοινωνικά μέσα και εφαρμογές.

Διαθέτω ακίνητο προς πώληση ή ενοικίαση. Τι επιλογές έχω;

Στο Spitogatos.com.cy μπορείς να αναρτήσεις αγγελία ακινήτου ως ιδιώτης, μέσα από ειδικό διαχειριστικό όπου μπορείς στη συνέχεια να επεξεργάζεσαι ή να διαγράψεις την αγγελία σου.
Αν χρειάζεσαι βοήθεια στην προώθηση του ακινήτου σου, σου προτείνουμε να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία από τη λίστα μεσιτών, ή να συμπληρώσεις μια αίτηση ανάθεσης για να ειδοποιήσεις αυτόματα όλους τους μεσίτες της περιοχής και να επικοινωνήσουν μαζί σου όσοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν το ακίνητό σου.

Έχω μεσιτικό γραφείο / κατασκευαστική εταιρεία. Πώς μπορώ να προβάλλω τα ακίνητά μου στο Spitogatos.com.cy;

Ο Spitogatos Κύπρου ανήκει στο μεγαλύτερο δίκτυο ιστοσελίδων αγγελιών ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα με χιλιάδες εγγεγραμμένους επαγγελματίες του real estate. Μάθε περισσότερα για τη διαφήμιση στο Spitogatos.com.cy και κάνε εγγραφή ως επαγγελματίας για να βρούμε μαζί το πακέτο προβολής που σου ταιριάζει!

Τι άλλες υπηρεσίες παρέχει ο Spitogatos Κύπρου;

Μέσω του Spitogatos.com.cy, ο χρήστης έρχεται σε επαφή με υπηρεσίες μετακόμισης και ανακαίνισης εύκολα και γρήγορα. Στέλνοντας μία αίτηση για την εργασία που επιθυμεί, λαμβάνει προσφορές από τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες για να διαλέξει την καλύτερη.
Αν έχεις μεταφορική ή τεχνική εταιρεία στην Κύπρο και θέλεις να διαφημιστείς στο Spitogatos.com.cy, στείλε μας μήνυμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σου.